Specialist in het outsourcen van uw financiële administratie

Brouwer en Oudhof is specialist op het gebied van het voeren van financiële administraties en periodieke verslaglegging. Vanwege onze jarenlange expertise richten wij het proces rondom uw financiële administratie op een verregaand geautomatiseerde en daardoor efficiënte wijze in. Dat betekent dat wij uw financiële administratie volledig - of indien gewenst in onderdelen - kunnen overnemen. Niet alleen bij kleine organisaties, maar ook bij grotere organisaties kunnen wij de afhandeling van uw financiële administratie verzorgen. Hierdoor kunt u zich concentreren op het ondernemen.

Onze werkzaamheden voeren wij uit bij u op locatie, zodat u altijd een aanspreekpunt heeft voor uw vragen rondom de financiële administratie. Andersom kunnen wij op basis van hetgeen wij signaleren direct u of één van uw medewerkers raadplegen.

Wij bieden u een aantal voordelen:

 • Kwaliteit
  Onze medewerkers worden continu getraind op het zo efficiënt mogelijk voeren van uw financiële administratie en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen op administratief gebied. Tevens hebben zij hebben kennis van automatiseringsvraagstukken en relevante fiscale zaken.
 • Continuïteit
  U besteedt uw financiële administratie uit aan ons. Daarbij krijgt u een vast aanspreekpunt en zorgen wij voor continuïteit in onze dienstverlening. U heeft dus geen stagnatie meer in uw financiële administratie en financiële stuurinformatie vanwege vakanties of ziekte van interne medewerkers. De periodiciteit van onze werkzaamheden passen wij volledig aan op uw behoefte.
 • Up-to-date managementinformatie
  U wordt voorzien van periodieke managementinformatie, op basis van uw financiële administratie en andere belangrijke stuurinformatie en kengetallen. Dit verzorgen wij voor u op week-, maand- of kwartaalbasis.
 • Prijs
  Vanwege onze expertise op dit vakgebied kunnen wij dit voor u verzorgen tegen een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Doelstelling
Onze doelstelling is om uw financiële administratie op een efficiënte wijze te voeren waarbij u periodiek die managementinformatie ontvangt die u ondersteunt bij het sturen van uw organisatie.